Cristian Garcia, reporter del TEB Vist, es va estrenar com a tertulià al programa esportiu La Porteria (betevé) el dia 16 d’octubre. Des de llavors, i en menys d’un mes, ja ha repetit participació en dues ocasions més, els dies 25 d’octubre i 8 de novembre.

Ho ha fet convidat pel periodista Pitu Abril, i ja ha compartit taula amb col·laboradors tan reconeguts com Josep Maria Minguella, David Balaguer o Sique Rodríguez.

La Porteria és la primera tertúlia televisiva del país que acull persones amb discapacitat intel·lectual per parlar de manera normalitzada de futbol i del Barça.

Trencant barreres en l’àmbit de la comunicació

Cristian Garcia fa 4 anys que participa com a reporter en TEB Vist, la primera televisió online amb programació estable feta per persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquesta trajectòria en l’àmbit de la comunciació l’ha portat, entre altres, a copresentar una gala televisada d’inauguració dels Jocs Special Olympics l’any 2014, l’encesa de llums de Nadal a Barcelona al 2014 i la inauguració del V Congrés del Tercer Sector al 2016 al costat de la periodista Mònica Terribas.