El grup del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) de TEB/Castellar ha ofert un concert de música a l’auditori del CaixaFòrum de Barcelona, amb aforament per a 350 persones. L’actuació va tenir lloc el dijous 1 de desembre sota el marc del projecte “Escolta, descobreix i crea la teva música!” de l’Obra Social La Caixa.

El concert ha estat la culminació d’un intens treball previ amb l’equip de músics professionals d’ARTransforma, que ha inclòs 7 sessions d’aprenentatge, creació i participació musical en què han pogut experimentar amb molts instruments diferents fins escollir el que finalment tocarien al concert. Pilar Altarriba, directora de l’Àrea social de TEB Vallès, destaca l’esforç, treball i dedicació dels participants, així com els beneficis emocionals d’un projecte en què molts “s’han emocionat al descobrir la música envoltats de músics experts i entusiastes”.

Aquest és el segon concert aquest any al Caixa Fòrum en què participa el TEB/Castellar. El grup de SOI ho va fer a finals de la temporada passada, al juny de 2016.