El TEB ha elaborat una Guia pràctica de Facebook amb l’objectiu de promoure el bon ús de la xarxa social d’una manera fàcil de comprendre. Mostra de manera pràctica, i pas a pas, com configurar i utilitzar Facebook per tenir una experiència més agradable i segura de l’aplicació.

Aborda aspectes com la configuració de privacitat, les sol·licituds d’amistat, la personalització de la secció de notícies, l’edició del perfil i la biografia o com guardar publicacions.

El TEB posa el manual a l’abast d’entitats, famílies i particulars perquè puguin utilitzar-lo per formar-se en l’àmbit de les noves tecnologies.

Podeu descarregar-lo aquí.

Combatre l’escletxa digital

La guia forma part del cicle de formacions TEBnològics, que aborda l’ús dels smartphones i de les seves aplicacions socialment més esteses amb l’objectiu de millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, i prendre consciència alhora dels seus riscos.

L’any 2017  la temàtica de les formacions va ser l’aplicació de missatgeria WhatsApp, realitzant-se un total de 55 sessions a 39 persones del Centre Especial de Treball i Centre Ocupacional del Grup Cooperatiu TEB

L’any 2018, TEBnològics aborda el bon ús de la xarxa social Facebook. De maig a juny s’han realitzat 30 sessions a 24 persones de TEB/Sant Andreu, que s’aniran estenent a partir de setembre als altres centres de treball del TEB.