Aquesta setmana ens ha visitat Chakir el Homrani, conseller de Teball, Afers Socials i Famílies. Ha pogut conèixer el nou espai del Centre Ocupacional del que serà el Centre Francesc Martínez de Foix, d’Innovació, Formació i Ocupació per la Inclusió.

Al Centre Ocupacional, va assistir a la videoconferència amb l’equip de TEB Vist que preparava el nou programa . També va conversar amb l’equip del TEB a mà i de la sala taller.  Les noves instal·lacions, pendents encara dels últims retocs, en les properes setmanes acolliran també els equips que actualment estan a TEB/Estació.

Coberta Verda

De la mà de Manolo Rodríguez, treballador de TEB Verd que s’ha jubilat recentment, va poder conèixer com s’havia construït la coberta verda de l’edifici pels equips de jardineria.

El conseller també va visitar l’espai industrial on hi ha els equips de rectràctil, on l’Alba li va explicar com treballen amb el sector editorial.

La construcció del nou espai de Centre Ocupacional ha comptat amb el suport  de  la subvenció  a entitats destinades a la realització de programes d’interès general per atendre fins d’interès social, amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF.

  • El Conseller Chakir el Homrani reunits amb l'equip el TEB
  • El Conseller de Treball mira com treballa el Pablo, una persona amb dscapacitat intel·lectual.
  • El Conseller el Homrani acompanyat per l'equip del TEB a la porta de l'edifici, davant del rètol del TEB
  • El conseller Chakir El Homrani parla amb l'equpi del TEB Vist per videoconferència
  • El Conseller Chakir el Homrani visitant una de les sales del Centre Ocupacional
  • Chakir el Homrani parla amb l'equip del TEB Vist de la sala i també amb les persones que estan connectades per videoconferència a través d'una pantalla gran.
  • Manolo Rodríguez i Joan Berruezo expliquen al Conseller El Homrani com van construir la coberta verda del TEB