Trade&More, spin off del Grup Cooperatiu TEB i Manolo’s Food, ha aconseguit donar a conéixer al mercat estatal les seves línies de producte gràcies a Fira Alimentaria 2016, que va tenir lloc del 25 al 28 d’abril a la Fira de Barcelona, en la qual van participar 140.000 visitants.

Productes populars

Els productes de l’estand que més atenció van captar dels visitants van ser els Blocs de Sal de Pèrsia, amb demostracions de cuina en viu amb aquest nou mètode culinari que es van oferir diàriament de 10 a 14 h. Altres productes protagonistes van ser els molinets de sals gourmet per condimentar, els molinets mixtes de sal amb espècies, els olis amb espècies i els baking&mixes per fer pastissos i pans, dels quals es van oferir degustacions al llarg de tota la Fira.

Com a part de la seva filosofia sostenible i socialment responsable, l’estand del TEB, de 65 metres quadrats, va ser dissenyat i elaborat per treballadors de la cooperativa a partir d’una barreja de fusta ecològica i reciclada, que ara podrà reutilitzar-se. Un altre tret distintiu present va ser que les pròpies persones treballadores amb diverstat funcional del Grup van encarregar-se de presentar els productes als visitants.

Productes populars

De les nombroses visites ateses a l’estand del TEB a Alimentària, el 60% van provenir de professionals del sector del mercat interior, incloent-hi les principals cadenes espanyoles de distribució. D’aquesta manera s’assolia el principal objectiu del Grup per a la Fira: donar a conèixer els productes de Trade&More en el mercat interior, després de l’èxit als mercats alemany i austríac. En aquests moments, Trade&More busca intensificar la seva implantació a Catalunya i l’Estat espanyol,  ja que fins al moment el gruix del negoci s’ha concentrat en l’exportació.

Spin off d’innovació culinària

Trade&More és una spin off d’innovació culinària impulsada pel Grup Cooperatiu TEB, empresa social, sense ànim de lucre, que dóna feina a més de 500 persones amb diversitat funcional, juntament entre Manolo’s Food, una empresa austríaca d’importació de productes gourmet. Des de la seu central del TEB a Barcelona, amb 20.000 metres quadrats de superfície industrial, s’efectuen els processos de fabricació, envasat i manipulat dels productes alimentaris, sota la certificació IFS, que garanteix la seguretat i qualitat alimentària.

Bolet Ben Fet

El TEB també va mostrar a la Fira Alimentaria els productes de Bolet Ben Fet, la granja de bolets ecològics més gran de Catalunya, iniciativa de la cooperativa TEB Verd.

No us perdeu:

Les fotos dels millors moments del TEB a la Fira Alimentaria 2016

El reportatge del TEBVist sobre l’estand del TEB a la Fira Alimentaria 2016