Cinc dels setze jugadors de la selecció espanyola guanyadora de la medalla d’or d’hoquei als Special Olympics d’Hivern Àustria 2017 formen part dels clubs esportius del TEB.

Esther Garcia, Josep Manent, Pol Cozar, Borja Rubio i Albert Helguera van participar activament en uns Jocs que van culminar amb una victòria molt ajustada 9-7 contra la selecció anfitriona a la final. A més, Josep Lluís Valera, professional de TEB Vallès, ha integrat l’equip tècnic de la selecció.

L’equip d’hoquei del TEB té una llarga trajectòria d’èxits. És l’actual guanyador de la lliga d’hoquei interior 2015-16 i del Campionat de Catalunya 2016 que organitza la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Tretze esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya formaven la delegació catalana,  integrada a la selecció estatal. Han tornat d’Àustria amb aquest or i dues medalles de bronze en esquí alpí.

Els Special Olympics d’Àustria han tingut lloc del 14 al 25 de març. Hi han participat més de 2.700 esportistes de 107 nacionalitats. A més d’un gran esdeveniment esportiu, serveixen per reivindicar els drets de les  persones amb discapacitat intel·lectual.

Trade&More, patrocinadora de la selecció espanyola Special Olympics

La delegació ha estat patrocinada per Manolo’s Food, una empresa austríaca amb la qual compartim la marca de productes &More. Els productes &More els fabriquem a TEB Verdum, a TEB Sant Andreu i a TEB Castellar (sals, pastissos, blocs de sal per cuinar).

Com sabeu, els nostres productes es venen sobretot al mercat austríac i alemany. Aquests Jocs han estat una bona oportunitat per visualitzar el compromís de la marca &More amb la discapacitat i amb l’esport.

Més èxits esportius del TEB al campionat de Catalunya

D’altra banda, sis esportistes del TEB van participar el 26 de març a Sabadell en el Campionat de Catalunya d’Atletisme en pista coberta. L’esdeveniment esportiu el va organitzar la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. En total, van guanyar 8 medalles en modalitats com el llançament de pes, les curses de velocitat, el softball i el salt de longitud.