El Centre Ocupacional de TEB Vallès representarà el proper 16 de desembre a les 18h l’obra de teatre “I love 80’s”. La funció tindrà lloc a l’Auditori del Mirador de Castellar del Vallès, amb capacitat per a més de 300 persones.

“I love 80’s” reviu la dècada dels 80 a través d’una família que evidencia les diferències amb les estructures familiars actuals. L’obra acompanya uns pares, quatre fills i l’àvia a través de diferents situacions quotidianes que, vistes des de la perspectiva actual, aportaran grans dosis d’humor a una obra també plena de música i coreografies.

Com a cada edició, l’equip del TEB/Castellar ha preparat l’obra íntegrament des de zero, incloent l’elaboració del guió, la selecció de les músiques i el disseny de les coreografies, decorats i vestuaris. El procés de creació s’ha allargat prop d’un any, adaptant-se a les preferències i potencialitats de l’equip d’actors i actrius, que enguany han optat per atorgar un major pes als diàlegs que en altres edicions.

L’obra comptarà amb la participació de més de 50 persones davant i darrere de l’escenari, incloent persones usuàries del centre ocupacional, professionals de TEB Vallès i voluntaris.

Una dècada de tradició cultural a Castellar

Fa una dècada que TEB Vallès ofereix una obra de teatre pels volts de Nadal, la qual s’ha consolidat com un referent cultural a Castellar tant per èxit de públic com per implicació ciutadana i social.

L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i de la Fundació Bancària “la Caixa”, i forma part de la programació d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat de la localitat vallesana. Per a més informació i reserves, contacteu amb co.castellar@teb.org o trucant al 635 11 04 99 o 691 11 95 40.