Des
16
Ds
Obra de teatre “I love 80’s” de CO TEB Vallès @ Auditori Municipal de Castellar
Des 16 @ 18:00 – 19:00
Obra de teatre “I love 80’s” de CO TEB Vallès @ Auditori Municipal de Castellar | Castellar del Vallès | Catalunya | Espanya

El Centre Ocupacional de TEB Vallès representarà el proper 16 de desembre a les 18h l’obra de teatre “I love 80’s”. La funció tindrà lloc a l’Auditori del Mirador de Castellar del Vallès, amb capacitat per a més de 300 persones.

“I love 80’s” reviu la dècada dels 80 a través d’una família que evidencia les diferències amb les estructures familiars actuals. L’obra acompanya uns pares, quatre fills i l’àvia a través de diferents situacions quotidianes que, vistes des de la perspectiva actual, aportaran grans dosis d’humor a una obra també plena de música i coreografies.

Com a cada edició, l’equip del TEB/Castellar ha preparat l’obra íntegrament des de zero, incloent l’elaboració del guió, la selecció de les músiques i el disseny de les coreografies, decorats i vestuaris. La funció comptarà amb la participació de més de 50 persones davant i darrere de l’escenari.

L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i de la Fundació Bancària “la Caixa”.

Per a més informació i reserves, contacteu amb co.castellar@teb.org o trucant al 635 11 04 99 o 691 11 95 40.

Set
18
Dt
Consell de Participació del Centre Ocupacional TEB Barcelona @ TEB/Sant Andreu
Set 18 @ 16:30 – 17:45

Hi poden participar els membres del Consell de Participació

 

Ordre del Dia en lectura fàcil

  1. Presentarem  les persones que formen part del Consell de Participació. També signarem l’acta de constitució, que és el document que deixa constància que el Consell està constituït de manera formal.
  2. Parlarem dels Programes Generals de les activitats que estem fent durant aquest any 2018
  3. Explicarem totes les accions que tenim planificades per transformar els serveis. La transformació es fa perquè volem que el servei ocupacional s’adapti millor a les persones.
  4. Comentarem les propostes que tenim per al centre i el nos projectes
  5. Finalment hi haurà torn obert de paraules perquè tothom pugui comentar aquells temes que li interessen.