La cooperativa TEB Barcelona estrena La Despensa Social, marca de productes d’alimentació saludables, 100% naturals i fets amb responsabilitat social.

D’inici, La Despensa Social posa al mercat les següents varietats:

  • Rissottos: de bolets amb llavors de sèsam, d’espàrrecs amb llavors de lli, i de carbassó i tomàquet amb llavors de chía.
  • Quinoa: de bolets amb llavors de sèsam,  d’espàrrecs amb llavors de lli, i de carbassó i tomàquet amb llavors de chía.

Les receptes, molt fàcils de preparar, incorporen superaliments com les llavors de lli,  la chia, el sèsam i la quinoa, rics en aminoàcids essencials, omega-3, fibra i minerals. I tot sense conservants, ni colorants, ni afegits.

Les receptes les mesclen i envasen treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual a les sales d’alimentació certificades dels centres TEB/Sant Andreu i TEB/Verdum.

Veritas

Els productes de La Despensa Social ja estan disponibles a la cadena de supermercats Veritas, que compta amb una cinquantena de botigues arreu de Catalunya.

Podeu trobar la botiga “Veritas” més propera a vosaltres aquí. Properament també estaran localitzables a les botigues Coopmercat.

Grup Cooperatiu TEB

TEB Barcelona forma part del Grup Cooperatiu TEB, un conjunt  d’entitats socials sense ànim de lucre que donen oportunitats laborals o serveis de qualitat a més de 1.000 persones a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Nascut fa més de 50 anys, TEB manté com a missió la promoció social i la vida inclusiva de la persona amb discapacitat intel·lectual a través de la generació d’ocupació, la vida independent, l’atenció diürna especialitzada i l’esport.