L’empresa de biotecnologia Amgen ha fet una donació de més de 80 portàtils, tablets i telèfons mòbils intel·ligents al Grup Cooperatiu TEB. Els aparells es destinaran a persones usuàries de serveis de Centre Ocupacional (CO) i a treballadors de Centre Especial de Treball (CET) de les cooperatives TEB Barcelona i TEB Vallès. El donatiu ha estat possible gràcies a la intermediació de la fundació Helping by doing.

Per una banda, aquesta nova dotació tecnològica servirà per apropar les TIC i Internet a les persones dels CO, amb l’objectiu de millorar la seva autonomia personal i social, i el seu accés a la cultura, l’oci i la informació digital. La seva distribució s’acompanyarà de formacions en noves tecnologies que impartiran els professionals d’atenció directa dels CO i els tècnics del Departament de Comunicació del TEB. Per altra banda, els treballadors del CET podran aplicar els nous recursos o bé en el seu lloc de treball o bé mitjançant formacions adaptades.

Amgen dóna feina a més de 14.000 persones a nivell mundial, de les quals més de 250 treballen a l’estat espanyol. La seva seu nacional està ubicada a Barcelona. Aquesta donació s’emmarca en el programa de Responsabilitat Social Corporativa 2016 d’Amgen.

Helping by doing és una fundació que facilita que les empreses facin accions socialment responsables com a eina de marketing i comunicació.