TEB Vist és un projecte del Grup Cooperatiu TEB, que agrupa 7 cooperatives d'iniciativa social, sense ànim de lucre que generen ocupació i serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual. Vam néixer a finals dels anys 60 gràcies a la iniciativa d'un grup de famílies emprenedores que van lluitar per donar la volta a la situació d'exclusió social i manca de drets que vivien els seus fills, filles, germans, germanes...

En l'àmbit de serveis disposem de 150 places Centres Ocupacionals, a Barcelona i a Castellar del Vallès, i serveis de Llar-Residència i de Servei de Suport a la Pròpia Llar.

Comptem amb 4 centres espcials de treball que donen feina a 462 persones amb discapacitat intel·lectual. Estem especialitzats especialitzats en serveis industrials, serveis a empreses i particulars, i comptem amb productes propis en l'àmbit de l'alimentació, llar i pintura infantil, i amb establiments CoopMercat-PortaAporta.

 

TEB grup cooperatiu

Seu Central

Fernando Pessoa, 54-64 08030 Barcelona
Telefon: 93 360 03 87

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.