Qui fem TEBVist

Equip TEBVist, que realitzen diferents tasques per fer realitat cada mes un programa televisiu: producció, redacció i guió, conducció i maquillatge i vestuari.
 
Equips dels Centres Ocupacionals. La informació d'aquest portal la produeixen els usuaris i usuàries dels serveis ocupacionals del Grup Cooperatiu TEB, ajudats pels professionals corresponents. Hi trobareu informació i fotografies de les activitas que realitzem.
 
Equip professional, que dinamitza els diferents grups perquè adquireixin cada vegada més competències i també autonomia en l'àmbit de la comunicació i en l'ús de les xarxes socials.
 
Diversa Audiovisual. És la productora que ens dóna suport en tot l'àmbit tècnic, tant de la televisió com del portal d'Internet. Són els responsables de la direcció artística, i també ens proveeixen dels equips tècnics necessaris, ens acompanyen als rodatges i realitzen el muntatge. També seran els encarregats de formar els participants de TEB Vist perquè adquireixin nocions que els permetin participar en els rodatges.
 
Col·laboradors. Josep Maria Soro, periodista del canal 3/24 de Televisió de Catalunya, és el principal col·laborador de TEB Vist, tant en el disseny com en la coordinació dels diferents equips. Dinamitza cada setmana l'equip de redacció perquè adquireixin les competències necessàries per realitzar televisió. Així mateix, coordina tallers específics amb professionals de l'àmbit de la comunicació. Hi han col·laborat perdiodistes com Agnès Marquès i Ariadna Oltra, i també Esther Osuna i Maria Josep Figueroa, maquilladores de TV3.
 
 
 
 
 

TEB grup cooperatiu

Seu Central

Fernando Pessoa, 54-64 08030 Barcelona
Telefon: 93 360 03 87

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.