TEB Vist és fruit de la col·laboració de moltes persones i aquí volem destacar especialment:

 

- El grup de música Filippo Landini, autors del tema Som com som". No només ens l'han cedit gratuïtament com a sintonia del programa, sinó que des del primer moment han manifestat el seu suport al nostre projecte.

- Discogràfica Picap, que ha autoritzat la utilització de "Som com som" per al nostre program sense cap prestació econòmica.

- Alfred Santapau i German Garcia, de Diversa Audiovisual, perquè en aquests projectes no només han posat els seus coneixements professionals, sinó la seva il·lusió i el seu compromís.

- Josep Maria Soro, per la seva dedicació al TEB, i també per dissenyar un producte del qual tots ens sentim orgullosos. 

Any 2018 i 2019

Diputació de Barcelona gràcies a la línia d’ajuts  a subvencions a favor d'entitats sense finalitat de lucre per a l'any àmbits de Benestar Social, d'Igualtat i Ciutadania, de Respir per a famílies cuidadores de persones amb discapacitat i/o malaltia mental i de Serveis de tutela”

Ajuntament de Barcelona  a través de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat.

logo diputacio

TEB grup cooperatiu

Seu Central

Fernando Pessoa, 54-64 08030 Barcelona
Telefon: 93 360 03 87

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.