El Grup Cooperatiu TEB participarà un any més a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que mostra les principals iniciatives de l’economia social, cooperativa i sense ànim de lucre del país, i que tindrà lloc entre el 20 i el 22 d’octubre al Recinte Fabra i Coats.

El TEB obrirà un estand amb una mostra dels productes de les seves marques pròpies &More (alimentació gourmet), Bolet Ben Fet (cultiu ecològic de bolets), i Tcolors (pintures escolars). Les novetats d’enguany del TEB inclouen els arrossos i risottos i la flor d’hibiscus en almívar &More, o el catàleg 2017 de Tcolors amb 5 noves famílies de producte: pintura tèxtil, pintura efecte guix, massilla adhesiva amovible, cola silicona i purpurines.

Carrer a Francesc Martínez de Foix

La FESC inaugura enguany un carrer a Francesc Martínez de Foix, que ens va deixar el 16 de juliol després de prop de 40 anys al capdavant del TEB. La FESC vol reconèixer la figura d’una persona:

“implicada en la posada en marxa de diverses iniciatives en matèria d’inserció social, laboral i esportiva de persones amb diversitat funcional psíquica. Entre d’altres ha estat directiu del Grup Cooperatiu TEB (Taller Escola Barcelona) i vicepresident de Special Olympics a Catalnya. Va ser reconegut, l’any 2012, amb la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya”.

Maquina’t, la fira de la diversitat

D’altra banda, el TEB també participarà el 20 i 21 d’octubre a la cinquena edició de la fira de la diversitat Maquina’t al centre comercial La Maquinista. El grup de timbalers del TEB inaugurarà les jornades amb una actuació musical, mentre que treballadors i usuaris del TEB dinamitzaran el taller “Pinta’m”, on ensenyaran de manera pràctica com fer servir les pintures escolars per a finestres de Tcolors, la marca pròpia del Grup que es fabrica a TEB/Estació.

El “Maquina’t” està organitzat pel Districte de Sant Andreu i promoguda per diferents associacions i entitats de persones amb discapacitat del territori. Les activitats, principalment dirigides a infants de 6 a 14 anys, tenen com a objectiu promoure i facilitar la interacció amb les persones amb discapacitat.