El Grup Cooperatiu TEB ha inaugurat dimecres 11 d’abril el Club TEB de Lectura Fàcil, que es reunirà setmanalment a TEB/Sant Andreu. El primer grup compta amb 7 participants del Centre Especial de Treball de TEB Barcelona i el suport d’una facilitadora voluntària.

Un club de lectura és un grup de persones que es reuneix per llegir i comentar un mateix llibre. Els llibres estan escrits en lectura fàcil perquè sigui fàcil d’entendre per a tothom. Té com a objectius descobrir el plaer per la lectura, estimular la imaginació i el debat amb altres persones, així com fomentar les relacions fora de l’entorn laboral.

Voluntariat al TEB

El Club de Lectura Fàcil és possible gràcies a la dinamització d’una persona voluntària que forma part del programa de voluntariat “Tens una habilitat per compartir?”.

TEB compta també amb altres programes de voluntariat per millorar la qualitat de vida i la inclusió del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual sota la campanya “Al TEB, som més amb tu”. Entre altres, acompanyaments a persones del centre ocupacional (“Ens acompanyes?”), sortides amb els residents de les llars i pisos amb suport de TEB Habitatge (“Surt amb nosaltres!”) i vincles d’amistat un a un amb les persones tutelades per TEB Fundació (“Fes un nou amic”).