L’estadi municipal Narcís Sala va acollir diumenge 29 d’abril la presentació pública de la nova secció UE Sant Andreu Special TEB. L’acte es va dur a terme a la mitja part del partit en què el primer equip de la UE Sant Andreu va derrotar el CE Hospitalet (3-0) en un dels enfrontaments més importants de la temporada.

La presentació va comptar amb la presència dels cinc equips i 48 futbolistes amb discapacitat intel·lectual que integren la nova secció del club barceloní, així com representants del Grup Cooperatiu TEB, de la directiva de la UE Sant Andreu i del món de l’esport.

La sacada d’honor va anar a càrrec de Marina Gómez, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL)i Joan Martínez de Foix i Llorens, germà amb discapacitat intel·lectual de Francesc Martínez de Foix i Llorens, referent en l’àmbit esportiu, cooperatiu i de la discapacitat que va morir el juliol de 2017.

Dues entitats històriques de Sant Andreu

La nova secció és fruit del conveni de col·laboració entre dues entitats històriques del districte de Sant Andreu de Barcelona: la UE Sant Andreu, club centenari amb més de 3.000 socis, i el Grup Cooperatiu TEB, entitat que dóna feina o serveis assistencials a prop de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual i que compta amb 180 esportistes federats en 11 modalitat diferents.

Fotografies de Judit Andreu  – UESA.