Cribsa i Xerox contribueixen a generar ocupació estable per a persones amb discapacitat intel·lectual amb especials dificultats d’inserció al mercat de treball. I ho fan a través de la Fundació Vuit:AM.

Ambdues empreses han apostat per potenciar la seva responsabilitat social corporativa i ajudar, mitjançant una donació econòmica, a crear un mercat de treball més inclusiu, just i divers de la mà de la fundació.

D’una banda, Xerox, amb presència en més de 160 països, és el major fabricant mundial de productes d’impressió.

De l’altra, Cribsa és una empresa líder en serveis d’impressió gestionats (MPS), especialitzada en serveis empresarials de gestió documental, processos de negoci i impressió.

Responsabilitat social corporativa que potencia capacitats

Vuit:AM (Fundació Treball, Empresa i Discapacitat) és una entitat sense ànim de lucre vinculada al Grup Cooperatiu TEB que facilita que empreses i entitats puguin contribuir  a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, fomentant així una societat més equilibrada i més justa.

El treball és un element essencial per a l’autoestima, la inclusió social i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Per això, les empreses que el promouen obtenen reconeixement en la responsabilitat social corporativa i, de retruc, compleixen amb la legislació vigent en matèria d’inserció laboral de persones amb discapacitat.

El 100 % dels recursos de la fundació provenen d’entitats privades o particulars. El 94,5% dels fons s’inverteixen directament en accions i projectes per generar ocupació, i només un 5,5% es destinen a despeses de gestió.