set.
16
ds.
Acte d’homenatge a Francesc Martínez de Foix @ INEFC - Barcelona
set. 16 @ 11:00 – 13:00
Acte d'homenatge a Francesc Martínez de Foix @ INEFC - Barcelona | Barcelona | Catalunya | Espanya

Els seus companys del TEB volem retre homenatge a Francesc Martínez de Foix, la persona que ha liderat el Grup Cooperatiu durant gairebé 40 anys i que ens va deixar el passat 17 de juliol als  63 anys. Ho farem de manera conjunta amb la Federació ACELL, Special Olympics, Federació de Cooperatives de Treball, Dincat Federació, Fundació DKV Integralia i Xaxa Ambiental, entitats de les quals formava part.

Francesc, lluitador i emprenedor

Al llarg de tota la seva trajectòria professional, va destacar  pel seu compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual i  amb els valors del cooperativisme i l’economia social. Va lluitar especialment perquè aquest col·lectiu tingués accés al món del treball, a l’habitatge i a uns serveis de qualitat, perquè gaudís de l’esport i de l’oci, perquè, en definitiva, tingués una vida plena. Al 2012 va rebre la Creu Sant Jordi en reconeixement a aquesta dedicació.

Us convidem a totes les persones que el vau conèixer i estimar a participar en aquest acte que recordarà la seva trajectòria professional i de lluita. Es posarà l’ènfasi la seva tasca l’àmbit del dret al treball i a l’habitatge; l¡esport i al lleure, i el cooperativisme.

 

 

 

 

març
25
dg.
Partit de Futbol Solidari “La Marató” Unió Esportiva Sant Andreu @ Estadi Narcís Sala - UE Sant Andreu
març 25 @ 12:00 – 14:00
Partit de Futbol Solidari "La Marató" Unió Esportiva Sant Andreu @ Estadi Narcís Sala - UE Sant Andreu | Barcelona | Catalunya | Espanya

La Unió Esportiva Sant Andreu organitza un partit solidari per recollir fons per a La Marató a favor de la investigació de les malalties infeccioses.

El Grup Cooperatiu TEB hi col·laborem i hi haurà tres membres de la direcció (Roger Jerez, director de TEB/Sant Andreu, Artur Feijoo, director de finances i Xavier Tendero, director de TEB/Estació), que jugaran, juntament amb  actors, periodistas, presentadors, persones famoses, etc.

El Donatiu per a l’entrada és de 3 euros.

 

abr.
24
dt.
Assemblea Grup Cooperatiu TEB | Dimarts 24 d’abril a les 18 h
abr. 24 @ 18:00 – 19:30
Assemblea Grup Cooperatiu TEB | Dimarts 24 d'abril a les 18 h

Ordre del dia

  1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
  2. Informe d’activitats per cooperatives
  3. Tancament provisional 2017
  4. Pressupost 2018 i execució primer trimestre
  5. Seguiment ampliació Edifici TEB/Sant Andreu i altres projectes
  6. Model d’Organització
  7. Torn obert de Paraules. Precs i Preguntes
abr.
29
dg.
Presentació equip Futbol UE Sant Andreu Special TEB @ Camp de Futbol Narcís Sala
abr. 29 @ 18:00 – 19:45
Presentació equip Futbol UE Sant Andreu Special TEB @ Camp de Futbol Narcís Sala | Barcelona | Catalunya | Espanya

La nova secció UE Sant Andreu Special TEB es presentarà de forma oficial a la mitja part del partit que enfrontarà el primer equip de la UE Sant Andreu amb el CE Hospitalet.

L’acte comptarà amb la participació dels cinc equips i 48 futbolistes que conformen la nova secció i la sacada d’honor de Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL.

El cost de l’entrada per assistir al partit és d’uns 5 euros.