El projecte Porta a Porta de TEB Solucions ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa social Koiki que amplia l’abast dels seus serveis de repartiment a domicili.

En aquest acord, assolit recentment, Koiki proveeix diàriament de productes el punt de distribució de Porta a Porta perquè l’equip de repartidors del TEB en faci el lliurament a peu als domicilis dels clients finals.

La col·laboració ha començat en un punt de repartiment de Porta a Porta, que és l’ubicat a la botiga de Coopmercat del Passeig de Sant Joan, 186, de Barcelona, i el volum actual ja suposa prop de 20 repartiments diaris a domicilis de la zona. TEB Solucions i Koiki esperen ampliar la col·laboració aviat a nous punts de repartiment del TEB.

Koiki és una empresa social dedicada al repartiment i recollida sostenibles de comandes a domicili. Treballa en xarxa amb altres entitats per aprofitar les oportunitats que ofereix el gran creixement actual de les compres per internet.

Serveis de proximitat socialment responsables

Porta a Porta és una iniciativa de TEB Solucions que dóna feina a 70 persones amb discapacitat intel·lectual. Ofereix diversos serveis de proximitat a persones i comerços. Entre altres, fa repartiments a domicili, dóna serveis de consergeria i consigna, duu a terme encàrrecs, i fa acompanyaments de persones amb mobilitat reduïda.